Pirita - Prangli

21.9 klo 20:15 lähdetty Kalevi jahtklubilta harvinaisen kokeneella valtamerimiehistöllä öiselle purjehdukselle kohti Pranglia: Risto, Lotta, Teemu ja Mauri.  Tuuli eteläkaakosta 10 - 12 m/s. Aegnan kulmalle asti virsikirjalla, siitä eteenpäin sivutuulessa täydellä isolla ja 50% genoalla. Nopeus nautinnollsta 7 - 8 solmua. Oltaisiinko perillä oltu 22:45?

Lauantai 22.9 aukesi tuulisena ja hiukan syksyisenä, mutta häivähdys aurinkoakin saatiin. Aquariuksen ja Easin miehistöjen kanssa nautittu saaren tunnelmasta juhlien miehistön jäsenten hää- nimi- ja puolivuotissyntymäpäiviä. Resto-Risto laatinut maukkaan kanakurpitsasinihallitusvuoan. Käyty Entelin saunassa ja illalla vielä uudessa rantakohvikissa iltapalalla toinen toistaan hurjempia merijorinoita kertailemassa, tällä säällä nimittäin vain kokeneimmat skönärit olivat liikkeellä. Jazzit jäivät tänä vuonna vähiin.

Sunnuntai-aamun 23.9 rauhaan kuului tietenkin aamu-uinti meressä. Se tuntui lämpimämmältä kuin ilma, jossa tuntui jo selvää syksyn kirpeyttä. Kävelyllä rannassa nähtiin merellä vielä korkeata maininkia ja sateenkaari kun synkät pilvet painuivat pohjoiseen kohtia Suomea. Toisin kuin Ea ja Aquarius, jotka lähtivät touhukkaasti aamupäivällä, Selinan miehistö päätti jäädä vielä lounastelemaan ja odottelemaan tuulen kääntymistä länteen.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kälö

Krookan plassi - Kristiinankaupunki