Tekstit

Näytetään blogitekstit, joiden ajankohta on toukokuuta 10, 2015.

Kaunissaari

Kuva
Kiinnitytty Kaunissaaren sataman aisaan klo 15:15. Täällähän on jengii ku pipoo. Tää Kaunissaari on stadilaisten gartsandallaajien paratiisiöö. Slangii bamlataan, starbut käy skönellä fisussa. Fisuu tai sit ihan vaan sladdii gärsätään grillissä, mut jos ei jaksa ite duunaa ni voi mennä paikalliseen skruudaa. On muuten oikeudetkin jätkillä siellä. Toiset niinku me nyt noiden skloddien kaa skiglaa tänne omalla botskilla, toiset taas vesidösällä. Botskijengillä on omat vakkarimestat satamassa ja nehän tulee joka viikonloppu just siihen mihin ennenkin. Telttajengi taas duunaa leirinsä jo varmaan pääsiäsenä ja jättää sen siihen koko kesãks. Toiset pesiytyy ihan rantsuun mist on näkymät  skönelle, toiset taas umpiskutsiin keskelle saarta, mistä nyt kukin diggaa. Must näyttää et jotkut niistä budjaa tääl koko kesän. Niin ja sithän täällon tietenkin toi base tuolla pohjoisrantsussa. Kliffa mesta tää Fagis. Kandee heittää keikka.

Kaivokarin kauhut

Kuva
Herätys 11.00, brekkari ja saarikierros takana. Lounaaksi veli Laurin mainioita tortilloja. Kaasu loppui kesken kakkoskahvin keittämisen, mutta onneksi oli varapullo. Luoteistuuli 9m/s, matka jatkuu Kaunissaareen. Skarppi miehistö takaa hyvän matkan ja illalla viritetään kisastudio kuntoon. "Chapeau!" sanoisi ystävämme Ahti meren syvyyksistä!

Kauden ensipulahdus

Kuva
Mikä voi olla hienompaa kuin herätä aamun kirkkauteen ja peipon lauluun saariston rauhassa? Sukeltaa sitten veneen perästä peilityyneen ahniinraikkaaseen mereen, nauttia tummat espressot aamupalan kera auringon paisteessa. Punkissaan nukkuva nuori miehistö ei tiedä tästä mitään. Pitäisköhän ne herättää?

Kaivokari

Kaivokarille rantauduttu kauniin iltapurjehduksen jälkeen 22:37. Kiinnitytty kallioon itäpuolen poukamassa, siihen ainoaan kohtaan johon Selinan syväyksellä pääsee. Kabanosseja grillaillessa hienoa keskustelua talouden tutkimuksesta, akateemisista urista sun muusta. Vasta yhdeltä kömmittiin punkkiin. Lämpötila ulkona 3, sisällä 10, vaikka lämppäri on kybällä. Onneksi laiva on lastattu peitoilla.

Ensipurgljehdus itään

Kuva
Selinan kevään ensimatka, keula kohti itää! Lounaistuulta 4ms, kokoonpanolla Mauri, Lauri ja vierailevana tähtenä taloustieteilijä Ville.