Tekstit

Näytetään blogitekstit, joiden ajankohta on heinäkuuta 12, 2020.

Yhteenveto kesä -heinä 2020

Kuva
Alkukesän 2020 purjehduksen yhteenveto: 250 mailin Suomenlahden ja Saaristomeren kierros on ollut mitä antoisin. Purjehdusta parhaimmillaan perheen ja ystävien kanssa. Kivaa yhdessäoloa ja maukkaita aterioita. Sukupolvenvaihdosprojekti edistyy. Spinnu on lisännyt ruokalusikallisen chiliä hommaan! Kiitos Eeva, Anni, Pia, Risto, Veronica, Petri, Kitty, Antti, Lauri, Tiina ja Viljo. Hyviä tuulia Titin miehistöille!

Hauensuoli - Hanko

Kuva
17.7. Hauensuolessa herätty kaikessa rauhassa, soudeltu jollalla ja kokeiltu suppihipin lautaa. 13:30 ajettu moottorilla Itämeren porttiin, jonne Mauri ja Pia jäivät vielä muutamaksi päiväksi huolto- ylläpitotöihin ja osin työtöihinkin.

Benskär - Hauensuoli

Kuva
16.7. Benskäriltä Kasnäsiin, jossa täydennys- ja tyhjennyspysäkki. Varakaasupullo täydennetty. Edelleen spinnuteltu Hangon läntisen selän yli Hauensuoleen, jossa yövytty kun ei Hankoon mahduttu. Lämmitin jättää käynnistymättä endimmäisen kerran 15 vuoteen. Ilmeisesti sytytysvastus palanut.

Borstö - Benskär

Kuva
14.7. Myötätuulisäät jatkuvat. Ilma on aurinkoista, mutta kylmää. Lasketeltu eteläisempään Säärisaareen eli Benskäriin.  Hyvä kiinnittyminen traktorinrenkaalla merkittyyn männikkörantaan, josta lähtee polku saaren kaakkoisrannalle. Täälläkin nähty merikotka useamman kerran. Jollalla soudeltu ja tutkittu saaren rantoja. Lämmin uimavesi!

Jurmo - Borstö

Kuva
13.7. Spinaakkerilla Borstöseen. 

Utö - Jurmo

Kuva
12.7.Herkullinen spinnaakkeripurjehdus Utöstä Jurmoon Eevan, Viljon, Laurin, Pian ja Laurin miehistöllä.