Tekstit

Näytetään blogitekstit, joiden ajankohta on kesäkuuta 28, 2020.

Helsingholmen - Seili

Kuva
3.7. Raikas ja reipas sivutuulipurjehdus Helsingholmenilta Seiliin noin 10 m/s länsituulessa. Loppupätkällä kryssiäkin, jossa Selina on mainio kuten aina. Täysi iso ja kolmasosa genoasta osoittautuivat juuri sopivaksi yhdistelmäksi. Saapuminen Seilin Asemalaituriin noin klo 17. Aisojen välissä otti köliin kiinni, olisiko laiturin kiinnitysketju?! Satama on kehittynyt sitten viime käynnin ja saari on fantastisen kaunis sekä miljöönsä että luontonsa puolesta. Synkkä historia on toki kiinnostava sekin. 

Kasnäs - Helsingholmen

Kuva
2.7.2020 Eeva, Kitty ja Maukka purjehtineet Selinan Kasnäsistä Helsingholmenille, jonne kiinnityttiin kaatosateessa klo 17. Satama on edelleen aivan omanlaatuisensa. Tuntee olevansa kalastajaperheen vieraana. Lammasniemessä ei ollut lampaita, mutta pihalla oli pupuja häkissä.

Kasnäs

Kuva
1.7. Tuulista ja sateista Kasnäsissä. Kiva tavata muutamia tuttuja venekuntia. Uimahalli ja kävely kylään pelastavat tylsyydeltä.  Etätöitä. Sateenkaari bongattu kello 22:47.

Kråkö - Kasnäs

Kuva
30.8. Ssteeton ilta käytetty grillaamiseen kalliolla ja saarikävelyyn tykille ja etelärannalle.Satakieli lsulois märässä hiljaisessa metsässä. Tihkuinen umpiblägä aamu 1.7. Petri ja Maukka ajelleet aamupalan jälkeen Kasnäsiin Volvon voimalla.

Hanko - Kråkö

Kuva
Hyvää itätuulta ei raaskittu hukata Hangossa vetelehtimällä. Ja mitäpä siellä ssteisessa pikkukaupungissa nyt muutenkaan. Kauppareissun ja lounaan jälkeen otettiin genoan kulma esiin ja lähdettiin lentämään Hangon läntisen selän yli kaatosateessa. Perillä Kråkössä 16:30. 

Prangli - Hanko

Kuva
28.06.2020 Veronica, Risto ja Maukka lähteneet Prangllta  klo 7 spinnulla, jolla Suomenlahti ylitettiin yli 7 solmun keskinopeudella. Huippunopeudeksi mitattiin 11 solmua. Vaikea ymmärtää kuinka on voitu 16 kesää elää ilman spinnua! Jussarön ulkopuolella noin 14. Siihen mennessä tuuli oli äitynyt sen verran kovaksi, että pallokas oli paras laskea. Matka jatkui virsikirjalla, ja loppuspurtti vielä napakalla sivutuulipätkällä sisääntuloväylää pitkin Itäsatamaan. Hangon HSF:llä klo 17.

Prangli

Kuva
Prangli on paratiisi, jossa Maukka ja Pia viihtyivät peräti kaksi helteistä viikkoa. Hyvä ettei pelargonia päässyt kukkimaan sitloodassa. Juhlittiin sekä juhannukset että jaanit ystävien seurassa.

Helsinki - Prangli

14.06.2020 Eeva, Anni ja Maukka purjehtineet Selinan Helsingistä Prangliin upean itätuulen vallitessa. Matkaan meni viisi tuntia.