Gölisnäs - Hanko

Herätty Gölisnäsissä sumuisen tihkuiseen aamuun. Rangaistus eilisestä laiskuudesta kärsitään vastaiseksi kääntyneen tuulen muodossa, mitä toki osattiinkin odottaa. Uuden autopilotin kalibrointi suoritettiin Gölisnäsin jälkeen saimaasaaristossa monivaiheisen proseduurin kautta ajelemalla hitaasti ympyrää myötäpäivään. Toimii nyt mainiosti!Uutta konetta sisäänajettiin koko päivä länsituulta päin. Eeva suoritti kipparikoulua navigoimalla koko kivisen saariston läpi. Sumuakin osui reitille ja Trump-torvella oli tuutattava 5 minuutin välein.


Hangon Itämeren Porttiin saavuttu 18 maissa. Ravintolaillallinen tuntui reissun jälkeen ansaitulta ja etenkin sauna sen jälkeen!
Ei mitään niin hyvää ettei hiukan harmiakin. Uusi kone käy sen verran kuumempana kuin vanha (102 C), että lämmin makeavesi sulatti putkeen reiän ja päätyi pilssiin. No, toisaalta pilssi olikin pesun tarpeessa.Viikonloppuna ei Hangosta saa kuumaa vettä kestävää putkea, täytyy odottaa maanantai-aamuun. Satama on toisaalta niin viihtyisä, että täällä voisi viettää vaikka koko kesän.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kälö

29.08.2022 Barösund - Helsinki