Hanko

Platlenssiä koko matka pelkällä genoalla, autopilotin ohjastaessa. Satamaan saavuttu tyylikkäästi 17:15. Teinitytöt hallitsevat ammattimaisesti kaikki rutiinit.
Kaikki kävi mallikelpoisesti, mutta potentiaalinen katastrofi kohdattiin yllättäen satama-altaassa, nimittäin ohjauskyky hävisi peruutettaessa laituripaikalle! Onneksi oli kuitenkin tilaa eikä tarvinnut kolhia sataman miljoonapursia. Vika löytyi nopeasti: Ruorin kiinnitysmutteri oli lukitusaineesta huolimatta päässyt löystymään ja pyöri tyhjää.
Jääty useaksi päiväksi nauttimaan kesästä tässä mainiossa lomakaupungissa. On uitu ja saunottu Itämeren portissa, joka on kyllä näiden vesien paras satama, sanokaa mitä sanotte. Kiitos Juhalle paikasta.


Suomen kaunein vene, Blue Marlin? Selinan jälkeen tietenkin.
 

Jopoteltiin ja käveltiin Suomen eteläisimpään niemennokkaan Tulliniemelle. Sinne johtaa hieno uusi polku kiuastehtaalta kauniiden rantojen, männiköiden, kosteikoiden läpi ja kallioiden yli. Rannalla Matkalla Palawanin hylky ja kummituskylä, joka on kuulemma ollut sekä venäläisten että saksalaisten kasarmialueena ja naisten rangaistussiirtolana.
 


Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kälö