Tekstit

Näytetään blogitekstit, joiden ajankohta on kesäkuuta 17, 2012.

Sadelöga

Kuva
Saavuttu Sadelögan hurricane wholeen ja punottu hämähäkinverkkomainen köysikudelma rantoihin.   Poukama on nimittäin sen verran kapea että manöövereihin ei ole tilaa. Nyt saa Aioloksen pussista päästellä mitä vaan. Vietetty fantastinen aurinkoinen kesäpäivä uiden, retkeillen ja pikkupuuhaillen.

Ornö - Fjärdlång

Ornö oli muuten herttainen pikku kyläsatama mut mitään palveluja ei ollut, vesihanakin oli suljettu. Muttei kyllä maksuakaan peritty. Päätetty suunnistaa Fjärdlångiin, jossa kuulemamme mukaan on ainakin vettä ja kioski. No joo, siellä oli kioski kiinni ja letkusta tuli sen verran kuhisevaa elämää että sitä ei haluttu päästää muodostamaan uutta ekosysteemiä Selinan tankkiin. Ongelma ratkaistu tiskaamalla merivedellä.

Ornö kyrkviken

Kuva
Rantauduttu 11:45 kirkon eteen. Jaha, naapurilla näyttääkin jo olevan juhlaliput mastossa. Rauhallinen juhannus ja hieno ateria. Mutta ilman stångan pystytysseremoniaa nyt jouduttiin Kastajan päivää viettämään.

Finnskär - Ornö

Kuva
Aamulla herätessä oli tuulensuoja hävinnyt ja paikka ei enää tuntunutkaan juhannusparatiisilta. Päätettiin lähteä katsomaan Ormön kirkonkylän stångan pystytystä. Matkaa tehdään pelkällä genoalla kivikkoisen saariston läpi suunnistellen. Matkalla useampikin Trollhättan.

Byttskär

Kuva
Tuulensuojaiseen Byttskärin poukamaan kallion taakse 18:00 selvittiin tukevan aterian voimin. Retki fantastisen saaren kukkulalle.

Ankkurissa Finnskärin länsipuolella

Kuva
Miehistön nälkä yltynyt niin kovaksi että kiinnityspaikkaa ei osata päättää ilman kanapastaa.

Norrfjärden

Kuva
Tuuli idästä 6 m/s, aurinkoa, ihanaa.

Mörtö - Finnskär

Lähdössä ulkosaariston Finnskärille jota harkitaan juhannussaareksi.

Bunsö

Kuva
Rantauduttu ihanteelliseen luonnonsatamaan ilta-auringon puolelle ja ryhdytään pikkuhiljaa grillin sytyttelyyn.

Dalarö - Mörtö

Kuva
Turvallisuusupseerin johdolla 15 m/s länsituulen kilistellessä falleja pidettiin siivous ja järjestelypäivä. Mm puhdistettiin tukkiutunut pilssipumppu, pilssin pesu, Eeva testasi vasta asennetun käsipilssipumpun, yms. Idyllinen Dalarö jäi taakse klo 18 ja suuntana nyt jännittävä zombie saari Mörkö-Bunsö ja sen jyrkän kallioinen (ehkä) pohjoinen lahti.

No zombies

Kuva
Pia saapunut maailmalta ja hänkin  Eevan lisäksi   koukuttunut oitis No zombies - peliin, joka pyörii mainiosti iPadissa. Päätettiin jäädä toiseksikin yöksi Dalaröön, mikäpä kiire on lähteä nihkeään säähän kun parempaakin on luvassa.

Dalarö

Kuva
Saavuttiin Dalaröhön klo. 17.49

Pehmot ovat merelle lähteneet...

Kuva
Miehistö on kannella! Tämän päivän venekuntaan kuuluu: Eeva, Mauri, Luppa, Lumppa, Humppa ja Nalu! DALARÖHÖN enää kolme mailia!

Napoleonviken

Kuva
Usko tai älä, mutta tuolla Napoleonin veljen pojanpojanpoika on käynyt pulahtamassa meressä.

S-baden - Dalarö

Kuva
Eeva ja Maukka lähteneet sateen jälkeen kohti Dalarötä! Tuuli: 3 metriä lännestä. Pilvistä ja lämmintä 15 astetta. (Toivottavasti ei ala sataa!)